• 1402/02/27 - 07:23
  • تعداد بازدید خبر : 138
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دومین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت پیشگیری و کنترل بیماریهای فصلی و بیماریهای منتقله از آب و غذا برگزار گردید.

جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت  پیشگیری و کنترل بیماریهای فصلی و بیماریهای منتقله از آب و غذا در تاریخ 1402/02/25 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست، به موضوعات از قبیل پیشگیری و کنترل بیماریهای  فصلی ، بیماریهای منتقله از آب و غذا، سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان، سند سلامت سالمندی، بسته خدمات پایه سلامت کارکنان، برنامه راهبردی کنترل ایدز،  قانون جوانی جمعیت،کنترل پشه آئدس، سلامت روان، خودکشی، تغذیه، مجمع سلامت شهرستان و استان،کارگروه سلامت شهرستانها، الگوی همت، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، برنامهNCD ،اثرات تغییرات اقلیم بر سلامت و امنیت غذایی، طرح پزشک خانواده شهری، تبصره 5 بند ب ماده 39 قانون مالیات برارزش افزوده، کمیته دیده بانی، کارگروه صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی، طرح مشکلات سلامت  به منظور دستور کار در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری و غیره  بحث، گفت و گو  شد و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 104612

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/02/27 07:23