اخبار فوری
- 1403/12/08 نشست و گفتوگوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی
- 1403/12/08 نماینده مردم آستارا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کردند
- 1403/12/08 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان: بسیاری از بیماریها با رعایت رژیم غذایی قابلیت پیشگیری و کنترل دارد
- 1403/12/07 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی پورسینا و ولایت رشت
برگزاری کنفرانس علمی آشنایی با تازه های آلزایمر در رشت
کنفرانس علمی یک روزه تازه های تشخیص و درمان بیماری آلزایمر در معاونت بهداشتی دانشگاه،علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه در ابتدا ، با بیان اینکه 20 درصد جمعیت استان، سالمند هستند، اظهار کرد ؛ سالمندی بستر بروز بیماری های مختلف از جمله، آلزایمر است و با توجه به روند سالمندی جمعیت استان باید،در این خصوص محیط امنی برای زندگی این گروه فراهم کنیم.
معاون بهداشتی دانشگاه، افزود: محیط شهری، ساختمان ها و واحدهای مسکونی و همه امکانات باید متناسب با جمعیت هر منطقه باشد و با وجود روند سالمندی در استان، همه شرایط و امکانات شامل پزشک، روانپزشک، تجهیزات برای نگهداری و مراقبت از سالمندان مهیا شود.
در ادامه ازسوی دکتر بابک بخشایش- متخصص مغز و اعصاب، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطالب جامعی در خصوص بیماری آلزایمر و علائم شناختی تشریح شد.
در ادامه دکتر یاسر مودبی- متخصص مغز و اعصاب، استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز مطالبی،در خصوص درمان دارویی بیماری آلزایمر بیان کرد.
همچنین در بخش دوم ، دکتر سمیه شکرگزار چوری- متخصص روانپزشکی، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه ، مطالبی با محوریت علائم غیرشناختی بیماری آلزایمر و دکتر الهه عبدالهی- متخصص روانپزشکی، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز مطالبی در خصوص، درمان غیردارویی بیماری آلزایمر ارائه کرد.
در ادامه از،سوی دکتر فرحناز پاکدامن- رئیس گروه سلامت میانسالان و سالمندان معاونت بهداشتی دانشگاه نیز ، شناسایی و غربالگری زودرس آلزایمر در نظام سلامت تشریح شد.
لازم به ذکر است ؛ این کارگاه یک روزه ، ویژه معاونان بهداشتی، کارشناسان مسئول سلامت خانواده و کارشناس سلامت سالمندان و یک تن از پزشکان عمومی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها به عنوان عضو هسته آموزشی سالمندان، در سالن،اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
نظر دهید