- 1403/12/04 نشست مشترک نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 نشست مشترک و دیدار نماینده مردم شهرستان لنگرود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/12/04 جلسه آمادگی برای مقابله و پیشگیری با بحران دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 اعزام کاروان راهیان نور احرار دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست استانی شورای پدافند غیرعامل
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست استانی شورای پدافند غیرعامل حضور یافت و آخرین وضعیت نظام سلامت استان را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ نشست پدافند غیرعامل گیلان به ریاست دکتر محمد جلایی- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان و جمعی از مدیران کل، روئسای سازمانها، معاونان و کارشناسان ستادی در سالن شهید انصاری استانداری برگزار شد.
در این نشست آخرین وضعیت بهداشت و درمان استان گیلان، زیرساختهای سلامتمحور و نقیصههای احتمالی و همچنین نیازمندیهای بهداشتی، درمانی و دارویی استان توسط دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مورد طرح و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است؛ در این نشست علاوه بر حضور تعدادی از مدیران ستادی و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دیگر مدیران کل استان گیلان نیز حضور داشتند و آخرین وضعیت دستگاه تحت مدیران خود را تبیین و تشریح کردند.
نظر دهید