• 1403/12/03 - 17:49
  • تعداد بازدید خبر : 254
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست ستاد مدیریت بحران در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نشست ستاد مدیریت بحران پنجشنبه ،دوم اسفندماه در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، مدیران و اعضای این ستاد برگزار و با توجه به برودت هوای استان طی روزهای آتی تصمیمات لازم در خصوص تغذیه و امور رفاهی دانشجویان اتخاذ شد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب دا)؛ نشست ستاد مدیریت بحران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر فردین مهرابیان-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مدیران این معاونت  و اعضای این ستادبه منظور هشدار قرمز سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه‌ بارشی به استان و برودت هوا برگزار شد و  آخرین وضعیت خوابگاه‌ها، تغذیه و امور رفاهی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست مقرر شد، ضمن انجام برف‌روبی اماکن خوابگاهی ، دانشگاهی و رعایت نکات ایمنی در مسیر رفت‌ و آمد دانشجویان و پرسنل در خوابگاه‌ها، تمامی سرپرستان خوابگاه‌ها، ناظم و ناظمه‌ها، نگهبانان و خدمات در طی روزهای آتی در حالت آماده‌باش بوده و تدابیر لازم را در مجموعه کاری خود انجام داده و برای جلوگیری از هرگونه تخریب و آسیب احتمالی، آمادگی لازم را داشته باشند تا از خسارات بعدی جلوگیری شود.
همچنین برای پیشگیری از اتفاقات احتمالی در راستای پدافند غیر عامل، اقدامات اولیه را در مدیریت بحران در حد توان و مقدورات خود به مرحله اجرا بگذارند و در صورت هرگونه آسیب احتمالی به ساختمان و یا تاسیسات و یا هرگونه حادثه غیر مترقبه، موضوع را سریعاً به مسئول اداره خوابگاه‌ها و حراست اطلاع رسانی کرده و در صدد رفع مشکل ایجاد شده برآیند.

دکتر مهرابیان در ادامه این نشست، با تاکید بر اینکه سیستم گرمایشی و عملکرد درست موتورخانه‌ها  می بایست با حضور کارکنان تاسیسات مورد توجه ویژه قرار گیرد، گفت؛ لازم است ضمن صرفه‌جویی در مصرف انرژی، دمای متعادل رعایت شود.
وی همچنین، با اشاره به اهمیت برقراری توزیع غذای گرم دانشجویی، اظهار کرد؛ پیمانکار موظف است همچون گذشته به توزیع غذای گرم بپردازد اما در صورتی که شرایط برای تهیه غذای گرم مساعد نباشد، باید به مقدار پنج روز جیره خشک در انبار دانشکده پرستاری ذخیره و در صورت نیاز بین دانشجویان خوابگاهی توزیع شود.
دکتر مهرابیان در ادامه ، با تاکید بر حضور همه‌ همکاران تا پایان زمان بحران ، تصریح کرد؛ خودروهای ایاب و ذهاب مسئولان نیز می بایست با امکانات کامل در محل حضور داشته باشند و همه‌ همکاران باید مسئولیت خود را به نحو احسن  انجام دهند، از این رو ، تمامی مرخصی‌ها تا بازگشت شرایط به روال عادی، لغو می‌گردد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ، افزود؛ لازم است همه‌ مدیران و مسئولان تا پایان بحران پای کار باشند تا خاطره‌ای خوش از بارش این نعمت الهی برای همگان رقم بخورد.
وی در پایان با اشاره به لزوم توجه به سلامت روان دانشجویان،یادآورر شد؛ همکاران اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این شرایط بحرانی می بایست تلاش کنند با برقراری ارتباط موثر با دانشجویان، به سلامت و بهداشت روان دانشجویان به خصوص دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی  توجه ویژه داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 135755

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/12/03 17:49