سایر پیوندها

  • 1402/08/25 - 11:21
  • تعداد بازدید خبر : 230
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
باحضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه؛

برگزاری نشست رابطان فرهنگی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، نشست رابطان فرهنگی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجلاس این معاونت ، برگزار شد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ نشست رابطان فرهنگی مراکز آموزشی  و درمانی دانشگاه  با حضور دکتر فردین مهرابیان-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه  علوم پزشکی گیلان در سالن اجلاس این معاونت، برگزار شد.
دکتر مهرابیان  در ابتدا با اشاره به نقش ارزشمند رابطان فرهنگی در مراکز آموزشی و درمانی ، خاطرنشان کرد؛ نقش رابطان فرهنگی در بیمارستان‌ها، قطعاً نقش تاثیرگذاری است. باتوجه به حضور اقشار مختلف مردم در مراکز آموزشی و درمانی، می‌توان کارهای فرهنگی زیادی انجام داد.
وی خطاب به رابطان فرهنگی حاضر در این نشست، گفت؛ شما رابطان فرهنگی نقش موثری در این زمینه دارید و نباید فعالیت‌های خود را کوچک بشمارید و همواره تلاش کنید آثار ماندگاری از خود به جای بگذارید.
 
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تصریح کرد: نوع رفتار شما بهترین الگو برای اطرافیان و مردمی است که با شما ارتباط دارند. لذا سعی کنید روحیه کار جمعی را در خود افزایش داده و برای رضای خدا گام بر دارید .
 
در ادامه‌ ، دکتر مهدی فلاح-مدیر فرهنگی و فوق‌برنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی با تاکید بر اهمیت حضور رابطان فرهنگی در مراکز آموزشی و درمانی، اظهار کرد ؛ همه‌ شما عزیزانی که به عنوان  رابطان فرهنگی در مسیر ترویج فرهنگ دینی در دانشگاه مشغول به فعالیت هستید، قطعاً بدانید که مورد توجه خداوند قرار گرفته‌اید. زیرا خداوند شما را در مسیری قرار داده است که پیامبر (ص) در آن گام برداشته است.
وی ادامه داد: هریک از شما عزیزان به عنوان متولیان فرهنگی در کنار وظایف مهم سازمانی که بر عهده دارید، کاملاً به صورت داوطلبانه، نقش بسیار مهمی در اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر و فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی دارید و قرار گرفتن شما در این مسیر بی‌دلیل نبوده است.
وی افزود: قطعاً این نوع دورهمی‌ها و نشست‌های هم‌اندیشی، به افزایش آگاهی در زمینه‌های فعالیت‌های انجام شده و انتقال دانش کمک شایانی می‌کند. همچنین باید تلاش کنیم ذهن و فهم مشترک ایجاد شود و مفاهیم فرهنگی به درستی با مشارکت کارکنان، خانواده‌ها و اساتید منتقل شود.
در پایان این نشست، از،سوی رابطان  فرهنگی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه شد.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 114514

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/08/25 11:21