• 1402/08/04 - 17:00
  • تعداد بازدید خبر : 201
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت وفات حضرت معصومه (س) برگزار شد

اردوی جهادی یک روزه در منطقه‌ توسه شفت

اردوی یک روزه جهادی به مناسبت وفات حضرت معصومه (س) در منطقه محروم توسه شهرستان شفت، در راستای ارائه خدمات رایگان بهداشتی، فرهنگی و آموزشی برگزار شد.

 
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛  به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه  و کانون دانشجویی فعالیت‌های جهادی امیرالمومنین(ع) و با همکاری گروه‌های جهادی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اردوی یک روزه جهادی به مناسبت وفات حضرت معصومه (س) در منطقه محروم توسه شهرستان شفت، در راستای ارائه خدمات رایگان بهداشتی، فرهنگی و آموزشی برگزار شد.
 
در این اردوی یک روزه خدمات غربالگری شامل: اندازه‌گیری قند خون، فشار خون، مشاوره مامایی، آموزش‌های بهداشتی، فعالیت‌های فرهنگی و... ارائه شد و بیش از ۱۰۰ تن از ساکنین منطقه از این خدمات رایگان بهره‌مند شدند.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 113353

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/08/04 17:00