• 1399/02/31 - 08:02
  • تعداد بازدید خبر : 241
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی نحوه طبخ و توزیع غذا در بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی

کارشناسان مدیریت بازرسی دانشگاه آشپزخانه بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه ؛ کارشناسان این مدیریت در بعدازظهر روز سه شنبه ، سی ام اردیبهشت ماه ، براساس برنامه تنظیمی این مدیریت ، به صورت سرزده از آشپزخانه بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی بازدید و براساس پروتکل های ابلاغی ، نحوه طبخ و توزیع غذا در این مرکز را پایش کردند. 
  • گروه خبری : اخبار و تازه های اداره بازرسی
  • کد خبر : 59579
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/02/31 08:02