اخبار فوری
  • 1400/09/08 - 20:03
  • تعداد بازدید خبر : 362
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی گیلان

مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، از تشدید بازرسی کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه از انبارها و ناوگان های توزیع محصولات غذایی به صورت ویژه، خبر داد .

 
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ مهندس علیرضا نجفی - مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با اشاره به دستورالعمل های اخیر سازمان غذا و دارو کشور، اظهار داشت ؛ انبارهای نگهداری ، توزیع و شرکت های پخش محصولات غذایی، بهداشتی مشمول اخذ مجوز بهداشتی لازم از سازمان غذا و دارو می باشند. 
 
وی ادامه داد : در راستای اجرای بند"پ" ماده 7 قانون احکام دایمی توسعه کشور و به منظور سامان دهی شبکه توزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی ،  بازدید و کنترل های لازم از سوی کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انبارها انجام می شود.
 
وی در پایان یادآور شد ؛  در این بازدید ها ضمن بررسی سوابق مرتبط با مستندسازی ها، چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه aduit ثبت می شود./ص
  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 79961

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 19 مرداد 1400