• 1401/06/29 - 08:54

دومین جلسه بررسی مشکلات مرکز پیشگیری و تشخیص زود هنگام بیماری‌های غیرواگیر و سرطان رازی رشت

دومین جلسه بررسی مشکلات مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیرواگیر و سرطان رازی رشت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)، دومین جلسه بررسی مشکلات مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیرواگیر و سرطان رازی رشت با حضور معاون درمان دانشگاه و مدیران حوزه معاونت ، رئیس و نمایندگان مرکز رازی، نمایندگان  معاونت بهداشتی و مدیر گروه رادیولوژی در دفتر معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل و اقدامات انجام گرفته در خصوص اصلاح فرآیند پذیرش و پاسخ‌دهی ماموگرافی، در راستای تامین نیرو و ملزومات مورد نیاز مرکز و همچنین دریافت تجهیزات باقیمانده ازجمله کولپوسکوپی و کولونوسکوپی تصمیماتی اخذ گردید.
  • گروه خبری :
معصومه  میرزایی