- 23 آبان 1404 دیابت یک مسئله اجتماعی و اقتصادی است؛ پیشگیری و مراقبت در تمام مراحل زندگی، مسئولیت همگانی ما
- 22 آبان 1404 پیام قدردانی وزیر بهداشت از واقف فرهنگی در آیین افتتاح کتابخانه گیلان با قرائت رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت
- 22 آبان 1404 برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه با محوریت دومین جشنواره پایش عملکرد و انضباط مالی و اداری (کوشا)
- 22 آبان 1404 «گیلان» پیشتاز حفظ جمعیت و نشاط ملی
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز سلامتمحور برفگیر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور بررسی آمادگی مراکز سلامتمحور برفگیر استان، از بیمارستان غدیر سیاهکل بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز به منظور بررسی آخرین وضعیت نظام سلامت شهرستانهای درگیر برف، از بیمارستان غدیر سیاهکل بازدید کرد.
دکتر آشوبی در جریان بازدید از بیمارستان غدیر، بر ضرورت اهتمام جدی بر انتقال بیماران دیالیزی از مناطق بالادست به بیمارستان تاکید کرد.
وی همچنین از تمهید مقدمات لازم برای اسکان مادران باردار و پرخطر از مناطق بالادست در بیمارستان غدیر تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین بر ضرورت تسریع در اسکان و ارایه خدمات درمانی به بیماران دیالیزی تاکید کرد.
دکتر آشوبی ضمن تقدیر از کادر درمان بیمارستان غدیر سیاهکل، با بیماران بستری در بخشهای مختلف نیز عیادت کرد و جریان کم و کیف خدمات قرار گرفت.
وی همچنین زیرساختهای لازم را برای افزایش تختهای بستری به ویژه دیالیز را مورد بررسی و از آمادگی لازم برای گسترش تختها خبر داد.

نظر دهید