- 1403/12/05 گزارش تصویری از شرکت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مراسم بزرگداشت مقام سید الشهدای جبهه مقاومت شهید والا مقام سید حسن نصرالله/ رشت مصلی امام خمینی (ره)
- 1403/12/05 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس
- 1403/12/04 نشست مشترک نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 نشست مشترک و دیدار نماینده مردم شهرستان لنگرود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
همایش پدافند غیرعامل کشور برگزار شد
همایش پدافند غیرعامل کشور با موضوع پدافند شیمیایی صنعت ایمن و فناوری های نوین، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ همایش دو روزه پدافند غیرعامل کشور با عنوان پدافند شیمیایی صنعت ایمن و فناوری نوین در تاریخهای ۲۰ و ۲۱ تیرماه، با حضور سرتیپ پاسدار غلامرضا جلالی- رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در مرکز همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت کشور، برگزار شد.
در این همایش، صنعت شیمیایی و پتروشیمی کشور جزو صنایع ثروت آفرین کشور معرفی و بر ضرورت ایجاد مرکزی به عنوان ایمنی و امنیت شیمیایی و همچنین ارتقاء استانداردهای ملی در حوزه شیمیایی تاکید شد.
در روز دوم همایش، پنلهای آموزشی در مورد ایمنی در حوادث شیمیایی صنعت برگزار و در حاشیه این همایش، شرکتهای دانش بنیان، لوازم و تجهیزات ایمنی در حوادث شیمیایی را به نمایش گذاشتند.
شایان ذکر است؛ کارشناسان پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این همایش، شرکت داشتند.
نظر دهید