- 21 آبان 1404 عیادت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرفسور صادق پیروز لاهیجی در بیمارستان پیروز
- 21 آبان 1404 آموزش و توانمندسازی نیروهای حراست، ضامن امنیت و سلامت دانشگاه است
- 20 آبان 1404 تأکید بر همکاریهای متقابل در حوزه سلامت
- 20 آبان 1404 بازدید سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از سلف سرویس دانشکده پزشکی رشت
شانزدهمین نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و یازدهمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
شانزدهمین نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و یازدهمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1404 در تاریخ 1404/08/04با حضور رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان ، رئیس کمیته ، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار و رئیس کمیته، مدیر نظارت برفرآورده های موادغذایی و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان برگزار گردید. این جلسه که با محوریت هماهنگی برای تعیین هزینه به منظور نمونه برداری از برنج سفید و شلتوک در راستای برنامه ایمنی برنج (RSP) در شهرستانهای رشت و خمام و آزمایشگاه برای آزمایشات آفت کشهای شیمیایی رایج، فلزات سنگین و نیترات در محصول برنج (برنج سفید، برنج قهوه ای، سبوس برنج)، خاک و آب (منابع آبی وآبیاری) مزارع برنج واقع در شهرستانهای رشت(7 منطقه) و خمام برای تدوین برنامه ایمنی برنج(RSP) تشکیل شده بود، به مواردی منجمله : اعتبار سنجی برنامه، تعداد نمونه هایی که باید برداشت شود حدوداً 200 نمونه برنج سفید، پیشرفت مرحله نمونه برداری حدوداً 50 درصد، و اتمام کار نمونه برداری تا دو هفته آینده، تهیه لوازم، تجهیزات و ابزار نمونه برداری، مسئولیت تحویل نمونه های اخذ شده و ارسال به آزمایشگاه، سلامت محصولات کشاورزی، پیشگیری و کنترل و کاهش آلودگی در محصولات کشاورزی (برنج)، کاهش درصد سموم دفع آفات نباتی، نیترات و فلزات سنگین در برنج، الگو برداری از برنامه ایمنی سلامت آب آشامیدنی، آلودگی زیست محیطی استان، مطالبه گری و حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، نمونه برداری خاک مزارع انتخاب شده 8 منطقه در رشت و خمام، ارتقای سلامت مردم استان و جامعه، تدوین شیوه نامه فراخوان حمایت از برنامه های بین بخشی سلامت محور در سطح استان با در نظر گرفتن برنامه ایمنی برنج(RSP) ، تامین اعتبار برای اجرای برنامه، نقش همکاری های درون و برون بین بخشی در ارتقای سلامت محصولات کشاورزی، عوامل تاثیر گذار در سلامت(SDH)،و غیره بحث، تبادل نظر و مصوباتی به شرح زیر تصویب گردید.
